ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ | ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ | ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Όραμα μας… ένας Κόσμος Καλύτερου Καφέ

Καλώς ήρθατε στην Coffee Concept!
Εδώ, η αριστεία στον καφέ είναι ο στόχος μας και η επιτυχία σας είναι η αποστολή μας.

ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Εκπαίδευση και Σεμινάρια

Από βασικές γνώσεις μέχρι προχωρημένες τεχνικές, τα σεμινάρια μας καλύπτουν όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να διαπρέψετε στον κλάδο του καφέ, δια ζώσης και online.

ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

B2B Επιχειρήσεων Καφεστίασης

Στην Coffee Concept, σας βοηθάμε να δημιουργήσετε την τέλεια εμπειρία καφέ για τους πελάτες σας, παρέχοντας την εκπαίδευση και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε. Μαζί μας, θα μάθετε να φτιάχνετε εξαιρετικό καφέ και να προσφέρετε επαγγελματισμό και αλησμόνητες εμπειρίες στους πελάτες σας.

Harvest Coffee

Ανακαλύψτε τον εκλεκτό "Harvest Coffee"

Coffee blends, ροφήματα σοκολάτας, τσάι, κάψουλες καφέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Στεφανίδης Κωνσταντίνος

Η Coffee Concept ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Στεφανίδη, έναν ειδικό στον καφέ με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση. Με συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα και εξειδικευμένες πιστοποιήσεις, είμαστε οι συνεργάτες που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας και να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας. Το πάθος μας για τον καφέ και την εκπαίδευση είναι αυτό που μας ξεχωρίζει.

Οι Αξίες μας:

  • Ποιότητα: Κάθε προϊόν και υπηρεσία που προσφέρουμε είναι προσεκτικά επιλεγμένο και δοκιμασμένο για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα.
  • Καινοτομία: Παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις για να σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις.
  • Εκπαίδευση: Προσφέρουμε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για να ενισχύσουμε τις δεξιότητές σας και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε.

ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Coffee Concept
5.0
Με βάση 33 κριτικές
powered by Google
Niki KatsNiki Kats
22:36 21 Feb 24
Η εμπειρια που αποκομιζει κανεις απο ενα τετοιο σεμιναριο ειναι μοναδικη για τον καθενα.Για εμενα προσωπικα ηταν παραπανω απο τις προσδοκιες μου.Πεντε στα πεντε .Απο ατμοσφαιρα αρχικα και επειτα απο γνωσεις απο την θεωρια και πρακτικη εξασκηση.Ο κυριος Στεφανιδης ειναι αριστος εκπαιδευτης γιατι αγαπα αυτο που κανει και αυτο μεταδιδεται σε οποιον τον προτειμησει.Τον ευχαριστουμε πολυ .
Fotini LleshiFotini Lleshi
16:57 07 Feb 24
Θέλω από προσωπική εμπειρία που έκανα σεμινάριο καφέ να πω ότι πραγματικά αποκτάς μια δόση γνώση για τον καφέ και ότι αξίζει κάποιος να το κάνει αν του αρέσει ο καφέ και τον αγαπάει..ο γνωστής του σεμιναρίου είναι ένας καταπληκτικό άνθρωπος πρώτα και μετά γνωστής του καφέ.
sevi 12sevi 12
12:48 03 Feb 24
Πολύ στοχευμένο σεμινάριο! Μαθαίνεις παραπάνω από τα απαραίτητα και εμβαθύνεις τις γνώσεις σου στην γενικότερη φιλοσοφία του καφέ , κάτι το οποίο σε κάνει καλύτερο επαγγελματία.1 χρόνο μετά τη συμμετοχή μου ακόμα βλέπω την χρησιμότητα αυτού το σεμιναρίου από τον συγκεκριμένο επαγγελματία. Μια έξυπνη επένδυση που σου τονώνει την αυτοπεποίθηση και με σιγουριά θα ξεκινήσεις το ταξίδι σου ως barista!
Stelios SfirakisStelios Sfirakis
17:38 25 Jan 24
Xristina MatXristina Mat
20:16 21 Dec 23
oh, hioh, hi
20:07 21 Feb 23
Το σεμιναριο barista ηταν μια πολυ όμορφη εμπειρία, που εμαθα πολλα παραπανω απο οσα περιμενα. Εκτός από το να μάθω να φτιάχνω όλων των ειδών καφέδες, πήρα πολλές γνώσεις στον τομέα του καφέ γενικά. Ο Κώστας είναι τρομερος δάσκαλος πάνω απο ολα εξαιρετικος άνθρωπος. Στο σεμιναριο ήταν πρόθυμος να μας λύσει οποιαδήποτε απορία. Μεταδοτικός και λεπτομερής. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Alice NovikAlice Novik
21:58 16 Feb 23
Μια εξαιρετική αξέχαστη εμπειρία η οποία αξίζει!!Άψογη επαγγελματική συμπεριφορά του καθηγητή όπως και ο τρόπος διδασκαλίας του. Κάθε απορία καλύφθηκε, απαντήθηκε κατανοητά και λυτά.Δεν υπήρχε στιγμή εν ωρα μαθήματος η αίσθηση βαρεμάρας ή αδιαφορίας.Κάθε κεφάλαιο ήταν αρκετά ενδιαφέρον και στην θεωρία αλλά και στην πράξη.Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη θερμή φιλική γεμάτη αγάπη προς το κομμάτι του καφέ κάτι που εμπνέει αρκετά!!Ευχαριστώ πολύ για την όμορφη εμπειρία!!
js_loader