Θέλουμε να είστε ικανοποιημένοι, επομένως όλα τα επιλέξιμα μαθήματα που αγοράστηκαν στο Coffee Concept μπορούν να επιστραφούν εντός 30 ημερών, υπό την προϋπόθεση ότι το αίτημα πληροί τις οδηγίες στην πολιτική επιστροφής χρημάτων μας.

Ενδέχεται να ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί και ορισμένες αγορές μπορεί να είναι κατάλληλες μόνο για επιστροφές πίστωσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφής χρημάτων μας, ανατρέξτε παρακάτω.

Η πολιτική 30 ημερών

Ενώ η πολιτική μας για την επιστροφή χρημάτων 30 ημερών είναι να επιτρέψουμε στους μαθητές να μαθαίνουν χωρίς κίνδυνο, πρέπει επίσης να προστατεύσουμε τους εκπαιδευτές μας από απάτες και να τους παρέχουμε ένα εύλογο πρόγραμμα πληρωμών. Οι πληρωμές αποστέλλονται μετά από 30 ημέρες, επομένως δεν θα επεξεργαστούμε αιτήματα επιστροφής χρημάτων που λαμβάνονται μετά το παράθυρο επιστροφής χρημάτων.

Πρόσθετοι λόγοι άρνησης επιστροφής χρημάτων

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να απορρίψουμε αιτήματα επιστροφής χρημάτων σε περιπτώσεις όπου πιστεύουμε ότι υπάρχει κατάχρηση επιστροφής χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εξής:

  • Ένα σημαντικό μέρος του μαθήματος έχει καταναλωθεί ή κατέβει από έναν μαθητή πριν ζητηθεί η επιστροφή χρημάτων.
  • Πολλαπλές επιστροφές χρημάτων έχουν ζητηθεί από έναν μαθητή για το ίδιο μάθημα.
  • Ένας μαθητής έχει ζητήσει υπερβολικές επιστροφές χρημάτων.
  • Χρήστες στους οποίους ο λογαριασμός τους αναφέρεται, έχει αποκλειστεί ή έχει απενεργοποιηθεί η πρόσβαση σε μαθήματα λόγω παραβίασης των Όρων ή των Οδηγιών εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Αυτοί οι περιορισμοί επιστροφής χρημάτων θα επιβάλλονται στον βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Επιστροφές χρημάτων μόνο με πίστωση

Σε περιπτώσεις όπου μια συναλλαγή δεν είναι επιλέξιμη για επιστροφή χρημάτων σε μετρητά, η επιστροφή χρημάτων θα χορηγηθεί χρησιμοποιώντας πιστώσεις Coffee Concept, υπό την προϋπόθεση ότι πληροί την πολιτική μας για επιστροφή χρημάτων 30 ημερών.