Σχετικά με εμάς

Η ίδρυση της εταιρείας Coffee Concept στα Χανιά έχει ως σκοπό της, την βελτίωση της ποιότητας και της εμπειρίας που λαμβάνει ο τελικός καταναλωτής από τις επιχειρήσεις καφεστίασης.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού η εταιρεία μας στοχεύει στην άρτια συνεργασία με τις επιχειρήσεις καφεστίασης και στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση του προσωπικού που προορίζεται για αυτές.

Η συνεργασία μας με την Harvest Coffee Roasters μας παρέχει εξαιρετικής ποιότητας φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ.

Ο συνδυασμός της εξαιρετικής ποιότητας πρώτης ύλης με τον άριστο εξοπλισμό και την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του προσωπικού, προσφέρει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Ο καταξιωμένος στον χώρο του καφέ, Στεφανίδης Κωνσταντίνος, ιδρυτής της Coffee Concept, με την πολυετή εμπειρία του, βοηθάει τις επιχειρήσεις να προσφέρουν ποιοτικές και μοναδικές υπηρεσίες. Παράλληλα, εγγυάται άριστη εκπαίδευση για όσους επιθυμούν να εργαστούν στον σύγχρονο και απαιτητικό κόσμο του καφέ.

Το ταξίδι μου ξεκινάει το 2016 όταν για πρώτη φορά αποπειράθηκα να παρασκευάσω ένα ρόφημα καφέ, όντας εργαζόμενος σε επιχείρηση καφεστίασης. Από εκείνη την στιγμή, συνειδητοποίησα την αγάπη μου για το ρόφημα αυτό. Έκτοτε, το πάθος μου με ώθησε στην συνεχή έρευνα και βελτίωση των γνώσεών μου.
Τα επόμενα χρόνια συνέχισα να εργάζομαι ως Barista και ως Head Barista σε καταστήματα καφεστίασης, βελτιώνοντας τις ικανότητες μου. Την ίδια χρονική περίοδο, κατανόησα και μελέτησα τις ανάγκες μιας τέτοιας επιχείρησης.

Η συνεργασία μου με την Bridge Coffee Roasters ως εκπρόσωπος της εταιρείας αλλά και ως Barista Trainer, αποτέλεσε ιδιαίτερη στιγμή για την πορεία της καριέρας μου

Στο πλάι του κ. Βλαχάκη Φώτη εμπλούτισα και εξακολουθώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, διευρύνοντας τους ορίζοντες μου.

Το 2018 εκπλήρωσα ένα μεγάλο μου όνειρο με την συμμετοχή μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Barista. Στον διαγωνισμό αυτό, είχα την ευκαιρία να αποκομίσω μια μοναδική εμπειρία, η οποία μου προσέφερε νέες προοπτικές για την συνέχεια της ζωής μου.
Την ίδια χρονιά, ιδρύθηκε η εταιρεία Coffee Concept, οραματιζόμενος να μεταδώσω τις γνώσεις μου με σκοπό την βελτίωση και την εξέλιξη του χώρου του καφέ.

Στεφανιδης Κωνσταντινοσ

Κάτοχος Πιστοποιήσεων Barista:

– SCA Barista Skills Foundation
– SCA Barista Skills Intermediate
– SCA Barista Skills Professional
– SCA Brewing Skill Foundation
– SCA Sensory Skills Foundation
– Συμμετοχή σε National Barista Championship 2018
– Συμμετοχή σε National Barista Championship 2019