*Οι αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
Ιστορία και εξάπλωση του καφέ ανά τον κόσμο
Καφεόδεντρο και καρπός καφέ
Ανάλυση και γευσιγνωσία ποικιλιών καφέ Arabica – Robusta
Αξιολόγηση ποιότητας καφέ
Καβούρδισμα καφέ και διαφορές στα προφίλ καβουρδίσματος
Αποθήκευση και συντήρηση καφέ
Μύλος άλεσης: κατηγορίες μύλων , μαχαίρια , ανατομία μύλου και ρύθμιση.
Μηχανές espresso: ανατομία , λειτουργία και χαρακτηριστικά
Άλεση καφέ
Εκχύλιση καφέ, ελλιπής και υπερβολική εκχύλιση
Espresso: τι είναι ο espresso και παράγοντες για την παρασκευή του.
Ο τέλειος espresso
Ο κύκλος του καφέ
Συμπεριφορά Barista , αρμοδιότητες και απαραίτητος εξοπλισμός.
Παρασκευή espresso: Ρύθμιση μύλου άλεσης , πάτημα και εκχύλιση.
Γευσιγνωσία espresso
Espresso Ristretto – Normal – Lungo
Παρασκευή πληθώρας ροφημάτων
Freddo espresso
Freddo cappuccino
Freddo espresso con panna
Freddo Latte cappuccino
Τι είναι το γάλα και τα συστατικά του
Αφρόγαλα: τύποι αφρογάλακτος και διόγκωση
Ιδανική θερμοκρασία
Παρασκευή πληθώρας ροφημάτων
Το τέλειο Cappuccino και Latte .
Flat white, Espresso caramel, Americano, Macchiato, Affogato, Romano, Coreto, Cortado
Παρασκευή ζεστής και κρύας σοκολάτας
Αναλογία καφέ με νερό.
Θερμοκρασία νερού.
3 μέθοδοι παρασκευής καφέ φίλτρου : V60, Clever dripper , French press
Καθημερινός καθαρισμός μηχανής espresso
Καθαρισμός μύλων άλεσης
Καθαρισμός και απολύμανση Coffee Bar